بهداشت و سلامت مواد غذایی در فروشگاه و مرکز خرید |
ساعات آموزش |
||
ردیف |
سر فصل دروس |
تئوری و کارگاهی |
تست و امتحان |
1 |
بهداشت فردی کارکنان تولید و ارائه غذا |
2 |
_ |
*2 |
اصول تهیه ونگهداری مواد غذایی و روش های سالم سازی سبزیجات |
2 |
_ |
3 |
بهداشت سرد خانه و انبار های مواد غذایی در فروشگاه و مرکز خرید |
4 |
_ |
4 |
ویژگی روغن ها و چربیها |
2 |
_ |
5 |
گروه های مختلف مواد غذایی |
2 |
_ |
6 |
ویتامین ها ، املاح و پروتئین ها |
2 |
_ |
7 |
نقش تغذیه در سلامت و بیماری ( بیما ریهای قلبی ، دیابت ، چربی ، فشار خون و... ) |
2 |
_ |
8 |
بهداشت و سلامت مواد غذایی:( بیماری ها با منشاء مواد غذایی ، فن آوری و روش های جلوگیری از آلودگی مواد غذایی ،بهداشت در مراحل تهیه و آماده سازی مواد غذایی ، نقش کارکنان در ایمنی مواد غذایی، قوانین سازمان بهداشت جهانی برای تهیه مواد غذایی ایمن و بهداشتی) |
4 |
_ |
جمع کل: 20 ساعت |
20 |
_ |
|
*فروشگاهها و مراکز خرید هایپرمارکت ها و صنعت خرده فروشی ، retail برگزاری دوره: تهیه و نگهداری مواد غذایی
استاد علی خویه www.hypermarketing.ir ، مولف و مترجم اولین کتاب مدیریت فروشگاه در ایران، مشاورو مدرس بیش از صدها فروشگاه و مرکز خرید در خاورمیانه، با 25 سال تجربه فروشگاه داری، مدرس دانشگاه، مدرس دوره های کاربردی و اجرایی در زمینه مدیریت، ایزو، بازاریابی، فروش، تبلیغات و خلاقیت، با 16 سال تجربه اجرایی تدریس، مولف و مترجم 12 عنوان کتاب تخصصی مرجع و کاربردی، عضو انجمن های ملی و بین المللی، مدرس MBA , DBA، تدریس و آموزش در صدها کارخانه و شرکت در سراسر کشور و خاورمیانه، سخنران برتر ده ها سمینار مختلف، تالیف و ترجمه چندین کتاب کاربردی و پرفروش در کشور، مدرس نمونه در چندین موسسه آموزش عالی کشور، مشاوره و آموزش در بیش از صدها کارخانه و شرکت، مجری بیش از 200 پروژه در سراسر کشور، مشاور مدیران عامل مطرح کشور، مجری افزایش فروش بیش از صدها شرکت و سازمان، مهمان و کارشناس برنامه های صدا و سیما، عضو انجمن های معتبر اروپا و آمریکا، ریاست انجمن مهندسی فروش ایران، ریاست انجمن برند ایران، موسس و بنیانگذار آکادمی مذاکره در ایران، موسس مدرسه فروش و بازرگانی ایران و.... www.khooyeh.ir 09122991608
|