راه اندازی و استقرار هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای
هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای شرکت ها و سازمان های جهت افزایش فروش و بهبود فروش
|
علی خویه khooyeh.com مشاور و مجری سیستم ها و برنامه های هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای مرحله اول
|
|
بررسی شرکت شرایط تولید بررسی و آنالیز بازار بررسی محصولات قیمت محصولات |
|
بررسی قیمت رقبا |
|
بررسی رقبا بررسی سخت افزارها و نرم افزارهای مورد نیاز |
|
مرحله دوم |
|
نهایی کردن مناطق بازار هدف |
|
بررسی و تهیه نرم افزارهای لازم نهایی کردن چارت سازمانی هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای |
|
تدوین Job Analysis |
|
· اهداف شغلی هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای |
|
· ارزش های شغلی |
|
· شرایط عمومی احراز |
|
· شرایط تخصصی احراز |
|
· شرح وظایف هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای |
|
· حقوق و دستمزد |
|
تدوین روش های استخدامی |
|
تعیین موارد آموزشی برای هر سمت |
|
تدوین آیین نامه انضباطی |
|
تعیین کف فروش |
|
تعیین کف موجودی انبار |
|
تدوین روند جریان فروش |
|
· مسئول دریافت سفارش |
|
· نحوه ثبت سفارش |
|
· نحوه کنترل سفارش |
|
· مسئول کنترل سفارش |
|
· نحوه کنترل اعتبار مشتری |
|
· مسئول کنترل اعتبار مشتری |
|
· مسئول تحویل اقلام |
|
· نحوه تحویل اقلام |
|
· مسئول تسویه حساب |
|
· نحوه تسویه حساب |
|
· زمان تسویه حساب |
|
· نحوه برگشت از فروش |
|
· نحوه برگشت مرجوعی |
|
تهیه مشخصات سیستم و برنامه حسابداری |
|
تدوین روش های معرفی محصول |
|
تعیین سیاست های معرفی محصول |
|
تعیین ابزار معرفی محصول |
|
جوایز فروش |
|
هدایای تبلیغاتی |
|
نهایی کردن قیمت ها |
|
مشخص کردن وضعیت حمل |
|
تعیین تعداد ماشین ها |
|
مشخص کردن شرایط بهینه تهیه ماشین
|
|
مرحله سوم راه اندازی هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای
|
|
استخدام |
|
آموزش پرسنل هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای |
|
تهیه ماشین حمل اقلام |
|
آماده کردن انبار و سردخانه |
|
راه اندازی سیستم حسابداری |
|
تولید فرم های سفارش، حسابداری، انبار و ... |
|
منطقه بندی و تقسیم بندی تیم فروش |
|
تامین اقلام به میزان نیاز در انبار |
|
تولید ابزارهای معرفی |
|
تولید هدایای تبلیغاتی تولید برنامه های پروموشن پلن مرحله چهارم راه اندازی و احد کنترل و نظارت هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای استقرار کامل واحد هایپر مارکت و فروشگاه زنجیره ای |
- ۱۳۸۷ نمایش



