| مدیریت عمومی فروشگاه و مرکز خرید | ساعات آموزش | ||
| ردیف | سر فصل دروس | تئوری و کارگاهی | تست و امتحان |
| ۱ | فروشگاه و مرکز خرید های بین المللی ( انواع مختلف فروشگاه و مرکز خرید ها، درجه بندی، طبقه بندی ) | ۴ | _ |
| ۲ | شناخت صنعت خرده فروشی و فروشگاهی | ۱۲ | _ |
| ۳* | مدیریت و سرپرستی در فروشگاه و مرکز خرید | ۱۶ | _ |
| ۴* | مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش مشتری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
| ۵* | مدیریت و نظارت بر بخش محصولات داری و مشتری داری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
| ۶* | مدیریت و نظارت بربخش اسنک غذا و نوشیدنی ابه فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
| ۷ | مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۶ | _ |
| ۸ | زبان انگلیسی تخصصی فروشگاه و مرکز خرید داری | ۲۰ | _ |
| ۹ | ایمنی ، بهداشت و پیشگیری از حوادث | ۱۲ | ۴ |
| ۱۰ | مهارت های فردی و ارتباطی ( آداب معاشرت اجتماعی ، رفتار ، گفتار ، پوشش، آراستگی و ….) | ۴ | _ |
| ۱۱ | قوانین و مقررات و ضوابط فروشگاه و مرکز خرید داری | ۴ | _ |
| ۱۲ | کارورزی | _ | ۵۰ |
| جمع کل: ….. ساعت | ۱۲۴ | ۶۴ | |
|
* مخاطبین دوره : مدیران کل و مدیران داخلی فروشگاه و مرکز خرید ها، دانشجویان خرده فروشی و فروشگاهی و فروشگاه و مرکز خرید داری ،علاقمندان و جویندگان کار* پیش نیاز : دیپلم متوسطه –آشنایی با زبان انگلیسی در حد متوسط-آشنایی با کاربرد کامپیوتر * معرفی هایپرمارکت، فروشگاه داری، صنعت خرده فروشی در چهار درس برای برگزاری دوره:۱- اصول مدیریت فروشگاه و مرکز خرید داری ۲- فرانت آفیس۳- مشتری داری |
|||
