مدیریت عمومی فروشگاه و مرکز خرید | ساعات آموزش | ||
ردیف | سر فصل دروس | تئوری و کارگاهی | تست و امتحان |
۱ | فروشگاه و مرکز خرید های بین المللی ( انواع مختلف فروشگاه و مرکز خرید ها، درجه بندی، طبقه بندی ) | ۴ | _ |
۲ | شناخت صنعت خرده فروشی و فروشگاهی | ۱۲ | _ |
۳* | مدیریت و سرپرستی در فروشگاه و مرکز خرید | ۱۶ | _ |
۴* | مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش مشتری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
۵* | مدیریت و نظارت بر بخش محصولات داری و مشتری داری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
۶* | مدیریت و نظارت بربخش اسنک غذا و نوشیدنی ابه فروشگاه و مرکز خرید | ۱۲ | ۴ |
۷ | مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری فروشگاه و مرکز خرید | ۱۶ | _ |
۸ | زبان انگلیسی تخصصی فروشگاه و مرکز خرید داری | ۲۰ | _ |
۹ | ایمنی ، بهداشت و پیشگیری از حوادث | ۱۲ | ۴ |
۱۰ | مهارت های فردی و ارتباطی ( آداب معاشرت اجتماعی ، رفتار ، گفتار ، پوشش، آراستگی و ….) | ۴ | _ |
۱۱ | قوانین و مقررات و ضوابط فروشگاه و مرکز خرید داری | ۴ | _ |
۱۲ | کارورزی | _ | ۵۰ |
جمع کل: ….. ساعت | ۱۲۴ | ۶۴ | |
* مخاطبین دوره : مدیران کل و مدیران داخلی فروشگاه و مرکز خرید ها، دانشجویان خرده فروشی و فروشگاهی و فروشگاه و مرکز خرید داری ،علاقمندان و جویندگان کار* پیش نیاز : دیپلم متوسطه –آشنایی با زبان انگلیسی در حد متوسط-آشنایی با کاربرد کامپیوتر * معرفی هایپرمارکت، فروشگاه داری، صنعت خرده فروشی در چهار درس برای برگزاری دوره:۱- اصول مدیریت فروشگاه و مرکز خرید داری ۲- فرانت آفیس۳- مشتری داری |